Overslaan en naar de inhoud gaan

Opgelet,er zijn frauduleuze mails in omloop! Als u een verdachte mail krijgt, surf dan naar https://www.recordbank.be/nl/let-op-voor-phishing voor verdere instructies. Klik zeker niet op links in de mail zelf! Bedankt!

Speciaal tarief Autolening

Win een weekend aan het stuur van uw droomauto!

Record-Termijnplaatsing

"0 euro is 0 euro en geen frank meer"

Bankieren

Alles wat u nodig hebt voor uw dagelijks betalingsverkeer.

Sparen

Denk nu al aan later!

Beleggen

Zin in potentieel meer rendement op uw geld? Ontdek onze beleggingen. Zo eenvoudig dat iedereen ze begrijpt.

Lenen

Vind de lening die bij u past.

Op Record Bank kunt u rekenen,
op elk belangrijk moment in uw leven

Praktische tips voor belangrijke momenten in het leven. Antwoorden op uw vragen over bankzaken. Online tools om snelle en goede keuzes te maken.

Opgelet voor misleidende e-mails en telefoongesprekken!

Meer info over phishing en uw veiligheid

Vind een Record-bankier in uw buurt

Een bankier of makelaar die u zo veel mogelijk concrete informatie geeft, die u advies geeft op elk moment in uw leven. Dat is Record Bank.

Vind een agentschap

* Autolening

Let op, geld lenen kost ook geld.
Type lening: LENING OP AFBETALING.

Rentevoet geldig van 01/12/2016 tot 16/02/2017.
Aanbod voor particulieren, zelfstandigen en vennootschappen met een omzet van maximaal 4.000.000 euro.
Aanbod onder voorwaarden en onder voorbehoud van aanvaarding. Meer info en een persoonlijke offerte bij uw Record-kredietmakelaar.
JKP (jaarlijkse kostenpercentage) – VASTE debetrentevoet: 1,39%. Kostprijs van het voertuig: 15.000 euro. Voorschot niet verplicht. Gefinancierd bedrag: 15.000 euro. Aantal maanden terugbetaling: 60. Maandelijks terug te betalen: 258,87 euro. Totale kostprijs van de lening: 15.532,20 euro.
Specifiek voor zelfstandigen en vennootschappen met een omzet van maximaal 4.000.000 euro: het voordeeltarief is alleen geldig mits opening van een Record Business Account.
Kredietgever: Record Bank nv ~ H. Matisselaan 16, 1140 Evere ~ RPR Brussel - BTW BE 0403 263 642

* Record-termijnplaatsing

De Record-langetermijnplaatsing is een termijnrekening en heeft een looptijd van minstens 1 jaar en maximaal 10 jaar. Het Belgische recht is van toepassing. Tijdelijke actie: 0,50% brutorente op 5 jaar, actieperiode: van 29/11/2016 tot 24/01/2017. De brutorentevoeten variëren naargelang de looptijd. Ze zijn beschikbaar op www.recordbank.be. Record Bank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden te wijzigen. Roerende voorheffing tot en met 31/12/2016: 27%, vanaf 01/01/2017: 30%. Die fiscale regeling is van toepassing op particulieren die in België wonen. Minimuminlage: 1.250 euro. Op het einde van uw contract betaalt Record Bank u het uitstaande kapitaal volledig terug. De Record-langetermijnplaatsingen worden gewaarborgd door het Garantiefonds tot maximaal 100.000 euro per persoon. In geval van faillissement kunt u daarop een beroep doen om uw kapitaal te recupereren. Spaardoelstelling: veilige belegging met vaste rentevoet en looptijd op middellange en lange termijn. Het Algemeen Reglement van de Verrichtingen, de tarieven en het Algemene informatiedocument betreffende rekeningen en kaarten kunt u kosteloos verkrijgen bij uw Record-bankier of op www.recordbank.be. Record Bank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden te wijzigen.
Informatie over klachtenbehandeling vindt u terug op https://www.recordbank.be/nl/contact/klacht.