Neem uw pensioen in handen en krijg tot 500 euro cadeau

Het linkse of het rechtse tropische hemd om te luieren op het strand? In een ideale wereld is dat de enige vraag als u met pensioen bent. Omdat u voorbereid bent op alle andere grote vragen. En dat dankzij het bedrag dat u bij elkaar spaarde voor uw pensioen. Wilt u ook alleen maar aan de eenvoudige dingen in het leven denken na uw pensioen? Neem uw pensioen dan nu al in handen.

Hebt u een pensioenspaarfonds bij een andere bank? Als u uw pensioenspaarrekening nu overzet naar Record Bank, dan krijgt u tot 500 euro als overstapgeschenk. Daar kunt u bijvoorbeeld al flink wat tropische kledij mee kopen. Kwestie van meteen dubbel voorbereid te zijn op uw pensioen!

Belangrijk: de actie geldt alleen voor wie een pensioenspaarfonds heeft. Pensioenspaarverzekeringen tellen niet mee.

Geen transferkosten

Worden er transferkosten aangerekend?
Wij betalen u die terug.

Tijdelijke actie

Wees snel, de actie loopt maar tot 28 februari 2017.

Neem het nu in handen

Bereken snel hoe groot uw overstapbonus is. Zin om dat bedrag binnenkort op uw eigen Record-rekening te zien staan? Maak er dan meteen werk van.

Neem vandaag nog contact op met uw Record-bankier. Hij helpt u met plezier verder.

Meer info?

Lees meer in het actiereglement.

Mooie overstapbonus tot 500 euro

U krijgt 1% van uw bijeengespaarde bedrag als u dat naar ons pensioenspaarfonds overzet.

Dat overstapgeschenk bedraagt minstens 50 euro en maximaal 500 euro. Het wordt gestort op een gratis Record-zichtrekening.

Voorbeeld:

U zet 2.000 euro over:
>> u krijgt een overstapbonus van 50 euro.

U zet 45.000 euro over:
>> u krijgt een overstapbonus van 450 euro.

U zet 65.000 euro over:
>> u krijgt een overstapbonus van 500 euro.

Hoe krijgt u uw overstapbonus?

Uw pensioenspaarfonds naar Record Bank overzetten is heel eenvoudig:

  1. ŒVul het overdrachtformulier in bij uw Record-bankier. Dat is in een handomdraai gebeurd. U vult gewoon uw persoonlijke gegevens in, uw oude en nieuwe pensioenspaarrekeningnummer. Uw overstapbonus wordt overgeschreven naar de Record-zichtrekening die u gebruikt voor de doorlopende opdracht. Eenvoudiger kan haast niet! Hebt u nog geen gratis Record-zichtrekening? Dan opent uw Record-bankier er met plezier eentje voor u.
  2. Stel een maandelijkse doorlopende opdracht in van minstens 25 euro. En dat van uw Record-zichtrekening naar uw nieuwe Record-pensioenspaarrekening. Zorg er ook voor dat de eerste opdracht ten laatste op 8 maart 2017 gebeurt.

Info en voorwaarden op www.recordbank.be.

Gratis zichtrekening: aanbod voor particulieren en onder voorwaarden. Tarieven beschikbaar in alle Record-kantoren. Gratis verrichtingen: behalve geldafhalingen aan automaten van andere banken (uitgezonderd ING) – dat kost 70 cent per geldafhaling – en geldafhalingen met Visa (zie tarieven). Rekeninguittreksels digitaal opvraagbaar via Record@Home. Max. 2 gratis bankkaarten en 1 gratis Visa-kaart (onder voorbehoud van aanvaarding).