HomePayconiq

Betalingen met Payconiq

Wat is Payconiq?

Payconiq is een app waarmee klanten van uw zaak, praktijk of kantoor veilig en gemakkelijk u via hun smartphone betalen. Elke gebruiker downloadt de app gratis op zijn iPhone of Android-smartphone en koppelt deze aan zijn of haar zichtrekening bij een bank naar keuze. Uw klant kan Payconiq ook gebruiken om geld over te schrijven naar een vriend.

Hoe werkt Payconiq?

 1. Uw klant downloadt de Payconiq-app en koppelt ze aan zijn zichtrekening. Daarna kan hij de app gebruiken bij alle handelaars die Payconiq aanvaarden.
 2. Om te betalen voor zijn aankoop, opent de klant de app. Daarna selecteert hij uw zaak in de lijst met handelaren.
 3. U zegt hem hoeveel hij moet betalen.
 4. De klant tikt dit bedrag in op zijn smartphone, bevestigt de betaling met zijn pincode en klaar!

Waarom is Payconiq goed voor uw zaak en klanten?

 • Het is een praktisch alternatief voor cash en betalingen met de kaart.
 • Voor weinig geld hebt u een extra betaalmiddel in uw zaak. Er zijn geen abonnements- of installatiekosten. U betaalt enkel per verrichting en geen cent meer.
 • In uw handelaarsportaal volgt u de verrichtingen in real time op. Dit kan perfect met uw smartphone, tablet of computer.
 • Van die verrichtingen maakt u handige rapporten en statistieken. Bovendien kunt u de gegevens exporteren in Excel en ze daar verder bewerken.
 • Mobiel betalen is de toekomst. Met Payconiq neemt u alvast voorsprong.
 • Betalen met de smartphone wordt ook voor uw zaak belangrijk.

Hoeveel kost Payconiq?

U betaalt maar 6 cent per verrichting. Er zijn geen abonnements- of installatiekosten.

Een getrouwheidsprogramma en smartphonebetalingen in 1 pakket

Klanten die met 1 app betalen én punten sparen? Het kan! Want in Payconiq moeten ze gewoon naar links swipen om joyn te gebruiken: een digitale klantenkaart die bij verschillende handelaars bruikbaar is. Voor uw klanten is deze combinatie superpraktisch, maar voor u is ze meer dan dat:

 • 1 tool volstaat om zowel uw betalingen als het getrouwheidsprogramma op te volgen.
 • U houdt uw klanten via mails op de hoogte van een promotie, opendeurdag of nieuw product. Of u stuurt ze een digitale kortingsbon, dan komen ze sneller terug.
 • Zelfs joyn-gebruikers die in de buurt winkelen en nog niet bij u waren, kunt u mailtjes sturen. Dat biedt kansen om nieuwe klanten aan te trekken.
 • Met rapporten en statistieken ziet u in een oogopslag hoe uw klanten bij u winkelen. Zo kunt u uw aanbod, prijzen en acties op hen afstemmen.

Geïnteresseerd in Payconiq?