Zulte Waregem

Record Bank is sinds 2013 trotse partner van S.V. Zulte Waregem. Een weloverwogen partnership.

Record Bank is sinds 2013 trotse partner van S.V. Zulte Waregem. Een weloverwogen partnership. Voetbal is er namelijk voor iedereen, om naar te kijken of om zelf te beoefenen. En ook bij Record Bank is iedereen van harte welkom.

Voetbal heeft bovendien een dynamisch imago, is een echte teamsport en elke wedstrijd moet gespeeld worden. Je moet er dus elke keer weer voor gaan. En daarin herkent Record Bank zich: permanent evolueren, inhoud geven aan service voor de klant en elke dag opnieuw aandacht schenken aan uw behoeften.

Het partnership is er trouwens niet zomaar gekomen: ‘Essevee’ is een echte challenger in voetballand, net zoals Record Bank het beste alternatief wil zijn voor de grootbanken. Maar het gaat verder dan de A-ploeg. De jeugdacademie van Essevee wordt alom geroemd. Er is een professioneel onderbouwde damesploeg. Essevee neemt bovendien een sociaal-maatschappelijke rol op door een provinciale opleiding en voetbal voor andersvaliden (G-voetbal) aan te bieden. Ons partnership is er dus letterlijk eentje van A tot … G.

Volg Essevee gerust via Facebook of Twitter. En hou onze Facebookpagina in het oog om kans te maken op een ticket of een heuse meet & greet met enkele spelers.