Zoomit

  • Betalen van facturen en ontvangen van loonbrieven
  • Herinnering via e-mail
  • Veilig geïntegreerd in Record@Home

Beheer en betaal uw facturen in 1-2-3 met Zoomit

Dankzij Zoomit komen uw facturen en loonbrieven toe in Record@Home en niet langer in uw brievenbus.

Voordelen

  • Uw digitale documenten zoals facturen en loonbrieven (pdf) zijn vlot beschikbaar via Record@Home. Betalen doet u in enkele kliks: de overschrijving wordt meteen ingevuld met alle gegevens van de factuur. U vult de gewenste betaaldatum in en ondertekent de overschrijving. Ze wordt automatisch uitgevoerd. U verliest dus geen tijd met alles in te vullen én u vermijdt fouten.
  • Herinnering via e-mail: bij de ingebruikname van Zoomit geeft u zelf aan of u een e-mail wilt krijgen, als er een nieuwe factuur naar Record@Home werd gestuurd. Zo vergeet u nooit een factuur te betalen.
  • Veilig en geïntegreerd in Record@Home: u werkt met Zoomit binnen uw vertrouwde en beveiligde Record-omgeving. Niemand anders heeft toegang tot uw documenten.

U verliest nooit de controle: u beslist zélf welke facturen u wanneer wilt betalen.

Hoe Zoomit activeren?

In principe zullen uw leveranciers, die deze dienst aanbieden, uw documenten automatisch ter beschikking stellen in Record@Home. Die documenten worden u toegezonden op basis van het rekeningnummer dat u gebruikt om hun facturen te betalen.

Eenmalig moet u in Record@Home de leverancier als zender aanvaarden. Vanaf dan komen de documenten automatisch toe. Opgelet, als u Zoomit activeert voor een bepaalde leverancier, bezorgt die u zijn facturen niet meer per post.

Krijgt u nog facturen per post van een leverancier die wel Zoomit aanbiedt? Neem dan contact met hem op of kijk even op de Zoomit-pagina van zijn website.

Klik hier voor de infofiche